Home PERSONAL STYLE WEEKEND GETAWAY

WEEKEND GETAWAY

27/07/2015
WEEKEND GETAWAY

I spent a weekend in nature. It felt like I had to escape the city life for a bit and to breathe some fresh air in the mountains. I was visiting Triglav’s National Park in my country

A big national park with some of the most beautiful natural sights in the country. I was in a camp right next to the Soča river. I spent three days exploring the park, eating great food and having fun with friends. It is breathtaking how beautiful these parts of Slovenia are. I was climbing to the source of Soča river and Boka waterfall. I was getting lost in the woods following the rivers in them. Trying to sleep while listening to the thunder storm in the mountains and freezing on the top of some mountains (Vršič) in the middle of summer.

Vikend preživet v naravi. Dobro je delo, malo pobegniti mestnemu življenju in zadihati malo svežega zraka v gorah. Obiskala sem Triglavski narodni park. Park z nekaterimi najlepšimi naravnimi značilnostmi v državi. Prenočevala sem v kampu čisto zraven reke Soče in tako preživela tri dni med raziskovanjem parka in okolice, dobre hrane in zabavanja s prijatelji. Dih jemajoče je, kako čudoviti so nekateri deli Slovenije. Plezala sem na izvir reke Soče in slapa Boka. Zgubljala sem se po gozdovih in sledila rekam. Skušala spati medtem ko je med gorami norela nevihta in grmenje in zmrovala na vrhu nekaterih gora (Vršič) sredi poletja.

Triglav National Park, summer 2015

You may also like

Leave a Comment