Home PERSONAL STYLE THROWBACK

THROWBACK

02/11/2014
THROWBACK

Hello dear readers. I’m really sorry and feel terrible about my lack of posts these days but I’m sick and have zero energy for taking pictures or anything for that matter.

I promise I’ll be back on my happy feet in no time, hopefully tomorrow.

And since I don’t have anything new to share, here are some photos taken last year around this time at Lake Bled. Perfect location for relaxing and taking a break from pretty much everything. In the middle of the lake is a little island with a church on it and i love taking boat trips there, eating icecream and just enjoying a careless day. Every corner of this lake is photogenic and it shown its perfection on a sunny day like was this one.

Živjo bralci. Res mi je žal in se počutim grozno glede pomankanja svežih zgodb na blogu ampak sem zbolela in nimam niti malo energije za slikanje in skakanje okoli. Ampak obljubim, da bom kmalu nazaj na nogah, upam, da že jutri.

In ker nimam ničesar novega, da bi delila z vami je tukaj nekaj slik, ki so bile posnete lani nekje v ravno tem času na Bledu. Idealna lokacija za sprostitev in odmor od praktično vsega. Na sredi jezera je majhen otoček s cerkvico in vedno se do tja rada odpeljem s čolnom, si kupim sladoled in uživam v brezskrbnem dnevu. Vsak vogalček tega jezera je fotogeničen in pokaže svojo perfektnost še posebej na sončne dni, kot je bil tale.

Wearing:

Jeans: United Colors Of Benetton

Jacket: Zara

Shirt: Mexx

Shoes: Aldo

Bag: Accessorize

You may also like

Leave a Comment