Home PERSONAL STYLE SPARKLE

SPARKLE

18/06/2015
SPARKLE

Leave a little sparkle wherever you go!

This shots were made to pin point this amazing project in progress. Magic planner! A collaboration! How cool are those pink inspirational cards? The magic planner is going to be your own dream planner in your hands, basically. You will be able to write your future plans, your travelling plans on magical pages of this planner full of amazing drawings and inspirational quotes. I can’t wait to get my hands on mine. I will sure take it all around the globe.

I wanted to let the inspirational cards shine so I choose a dress that it’s simple in it’s colour but it is nothing simple about the shape and structure of this dress. Trench aka Dress! Combined with simple accessories and a little bag to match the cards. Besides… How cool is this “above the sea” location.

Magic planner is going on Kickstarter in July and it is going to be available from September online. Be sure to lake their FB Page and Instagram.

Sliek so bile narejene z namenom opozoriti na neverjetni projekt v nastajanju. Magic planner! Sodelovanje! A niso te inspiracijske kartice zakon? Magic planner bo v bistvu vaš sanjski planer v katerega boste lahko zapisovali svoje želje glede prihodnosti, vse zapiske glede potovanj na magične strani planerja, i bo mimogrede poln zanimivih ilustracij in inspiracijskih besed. Komaj čakam, da svojega dobim v roke in prepričana sem, da bo z mano prepotoval svet.

Ker sem v slikah želela, da pridejo do izraza roza kartice sem izbrala obleko, ki je preprosta v svoji barvi vendar pa v njeni obliki in strukturi ni prav nič preprostega. trenč v obleki! Kombinirano s preprostimi dodatki in majhno torbico, ki se ujema s karticami. Poleg tega pa še… a ni super lokacija, nad morjem?

Magic planner gre v Juliju na Kickstarter in bo od septembra naprej na voljo online. Pa ne pozabite všečkati njihove FB strani in Instagrama.

Wearing:

Dress: Iko Studio Italy

Shoes: Zara

Bag: Penny Black

Big ring: Pimkie

You may also like

Leave a Comment