Home KATJA TRAVELS SICILY DAY 4: EGADI ISLANDS

SICILY DAY 4: EGADI ISLANDS

20/07/2015
SICILY DAY 4: EGADI ISLANDS

A boat trip day to Egadi islands. The Egadian Islands are a group of three small mountainous islands in the Mediterranean Sea off the northwest coast of Sicily.

I visited Favignana and Levanzo. They both are beyond beautiful, specially Levanzo. On Favignana I took a little tourist “train” (Egadilandia) that took me all around the island to see some of the most important touristic sights. We were able to jump from the boat and swim in some of the most beautiful bays of both islands. All the shades of blue sea and crystal clear water. I could definitely come back here and spend a few days just on this islands.

Dnevni izlet z barko na otoke Egadi. Gre za tri manjše otoke v mediteranskem morju na severnozahodni strani Sicilije. Obiskala sem otoka Favignana in Levanzo. Oba sta prečudovita, še posebej Levanzo. Na otoku Favignana sem šla na mini izletek z njihovim turističnim vlakcem (Egadilandia), ki pelje okoli in okoli otoka in si tako ogledaš največje znamenitosti. Na naši poti z barko smo se vstavljali v najlepših zalivih otokov in smo skakali iz barke in se kopali. Vsi odtenki modrine morja in kristalno čista voda. Definitivno bi se lahko vrnila in par dni preživela samo na otokih.

Wearing:

Dress: Ann Christine

Hat: Stefanel

Flipflops: Surfer Girl

Swimsuit: H&M

You may also like

Leave a Comment