Home PERSONAL STYLE SEE YOU IN BERLIN

SEE YOU IN BERLIN

15/08/2015
SEE YOU IN BERLIN

Here is the first look I created with some of the pieces of the Lidl new clothes colectin, called See You In Berlin

When Lidl contacted me for the collaboration with them I decided that this is something I should do imidiately. With the looks which include some of the piecs I wanted to show you that it is not always important or necesary to wear expensive and high fashion pieces only. I do realize that not everyone has the money to buy new collections in pricey stores every week, even stores like New Yorker or Bershka are sometimes far from the reach for some people. Fashion should be for everyone, not just for those with gold credit cards. It is not about the price of the products but how you combine them and wear them. I sure hope to inspire and to be succesful in showing you that you can be fashionable no matter what the price.

The See You In Berlin collection hit the Lidl stores from Monday 17th August. Be sure to grab your favourite pieces because the collection is young and has the city vibe. Im wearing the shirt and the jacket from the collection. I’m extremly grateful to Lidl to give me this chance and opportunity to express myself through their clothes.

Tukaj je prvi outfit, ki sem ga sestavila z nekaj kosi oblačil iz Lidlove nove kolecije oblačil, katero so poimenovali »SeeYouInBerlin«. Ko me je Lidl kontaktiral za sodelovanje sem v hipu vedela in se odločila, da je to nekaj kar bi rada naredila. S kombiniranjem outfitov, ki vključujejo nekatere kose iz Lidlove najnovejše kolekcije sem želela in želim pokazati, da ni nujno nositi drage, dizajnerske kose oblačil, da bi bili modni. Zavedam se dejstva, da nimajo vsi ljudje denarja, da bi lahko kupovali nove kolecije oblačil vsak teden v boljših trgovinah, tudi trgovine cenovnega ranga, kot so naprimer New Yorker in Bershka so včasih nedosegljive za nekatere ljudi. Moda bi morala bit nekaj, kar je dosegljivo vsem ljudem ne samo tistim z zlatimi kreditnimi karticami. Ne gre se za ceno izdelkov in koliko so stali, pač pa za to kako jih kombiniramo in nosimo. Srčno upam, da bom komu inspiracija ter, da bom uspela dokazati, da smo lahko modni ne glede na količino porabljenega denarja.

»SeeYouInBerlin« kolekcija je na prodajne police Lidlovih prodajaln prišla v ponedeljek 17. avgusta. Kolekcija je mladostna in ima utrip mesta, tako da bodite pravočasni, da si zagotovite svoj najljubši kos. Sama nosim majico in jakno. Zelo sem hvaležna za ponujeno sodelovanje in priložnost, da izrazim samo sebe skozi najnovejšo kolekcijo.

Wearing:

Shirt and Jacket: Esmara (available in Lidl stores from 17th August)

Shorts: Mango

Shoes: Zara

Bag: Accessorize

Bracelet (black with stones): bought in Indonesia

White & Silver bracelet: Zlatarna Celje

Small heart ring: Tiffany

Big heart ring: Zlatarna Celje

Big ring silver: Pimkie

Big ring gold: bought in Indonesia

You may also like

Leave a Comment