Home KATJA TRAVELS SANTORINI DAY 1: KAMARI

SANTORINI DAY 1: KAMARI

22/07/2016
SANTORINI DAY 1: KAMARI

I’ve wanted to come to Santorini for so many years now. I remember seeing those white houses with blue rooftops of Oia in the magazines and always wished to visit this Greek island.

This year I finally managed to come here. I arrived yesterday and I choose to stay in Kamari instead of Oia or someplace else. I didn’t really do much of a research where and why to be or what to do. I just liked Kamari and I have to say it’s perfect, so far. I’m staying in Dimitris Vila which is owned by a very friendly and kind family. Gotta love the pool and the donut inflatable pillow. For the first day we decided to just spend the morning around Kamari, grab a breakfast and choose a dinner spot. And then pure laziness. We were too tired to do anything particular yesterday, so we just went to have a greek lunch in one of the beach side restaurants and chill by the hotel pool. In the evening we didn’t want to fall asleep too early so we went to see The Jungle Book movie in the open air cinema here in Kamari. I know, I know, not the usual thing you do when you visit Santorini but I have to say it was amazing. I’ve never been to an open cinema before and I’m happy we went.

Že odkar sem leta in leta nazaj videla slike Oie, bele hiške z modrimi strehami sem si želela obiskati Santorini, pa mi nikoli ni uspelo. Do letos. Na otok sem prispela včeraj in se odločila da bom imela prenočišče v mestecu Kamari. Nisem zares posvetila veliko pozornosti temu, kje imeti hotel in kaj početi. Všeč mi je bil Kamari in moram povedati, da sem do sedaj navdušena. Nastanjena sem v hotelu Dimitris Vila, ki je v lasti prijazne in ustrežljive družine. Hotel pride z bazenom in napihljivo donut blazino v njem, kako le, človek ne bi imel tega rad. Za prvi dan smo se odločili, da preživimo dan tako, da smo se zjutraj potepali po mestecu, pojemo zajtrk in restavracijo za večerjo, nato pa lenoba. Včeraj smo bili preutrujeni za karkoli in smo šli samo na kosilo v eno od restavracij ob plaži, potem pa pasli lenobo ob bazenu. Zvečer smo šli v kino, kino na prostem tukaj v Kamariju in smo si ogledali filem Knjiga o džungli. Saj vem, da to ni ravno nekaj, kar ljudje počnejo ob obisku tega otoka ampak me ni niti malo žal, še zlasti, ker še nikoli nisem bila v kinu na prostem.

1722_santorini_day_1_katjabymyself

1721_santorini_day_1_katjabymyself

1720_santorini_day_1_katjabymyself

1719_santorini_day_1_katjabymyself

1718_santorini_day_1_katjabymyself

1712_santorini_day_1_katjabymyself

1713_santorini_day_1_katjabymyself

1714_santorini_day_1_katjabymyself

1715_santorini_day_1_katjabymyself

1716_santorini_day_1_katjabymyself

1717_santorini_day_1_katjabymyself

1711_santorini_day_1_katjabymyself

1710_santorini_day_1_katjabymyself

1709_santorini_day_1_katjabymyself

1708_santorini_day_1_katjabymyself

Wearing:

Dress: Ann Christine

Sandals: Ipanema

Sunglasses: Le Specs

You may also like

Leave a Comment