Home PERSONAL STYLE POP OF RED COLOUR

POP OF RED COLOUR

16/09/2017
POP OF RED COLOUR

A more fancy outfit created with Esmara by Heidi Klum collection for Lidl. I shot those on Bled and right after I came from my seaside vacations it started raining like crazy in Slovenia. I had a very limited window to shot these because it started to rain in the middle and we had to run back to the car. For this outfit I chose a fancy black pencil skirt, which is made from such a good material. It is tight but elastic, perfect for every figure. Every woman should have a pencil skirt and killing high heels in her closet. Since I didn’t want a formal or office look I choose metallic jacket from the collection to break seriousness of the skirt. Collection is full of great pieces that can go so well together. Heidi put much effort into this line and it can be seen that she was thinking about endless combinations.

I really hope for a sunny autumn. As I heard that the weather back home pretty much sucks right now. As I’m writing this I’m driving back home from my one week trip to Italy where I had a beautiful and summerish weather. Sure, I’m looking forward to warmer clothes, scarfs and knits, especially now that I have some new pieces from Esmara collection but please, no rain. I can’t wait to show you all the photos and things from my Italian trip and I still have to publish everything about my seaside vacations and Sarajevo, but first I want to show you everything I did with this collection. I hope you guys love it as much as I do and don’t forget to run into your nearest Lidl on Monday.

Malo bolj fin outfit sestavljen iz kosov kolekcije Esmara by Heidi Klum za Lidl. Slike so posnete na Bledu na deževen dan, ravno ko sem se vrnila iz poletnih počitnic in se je v Sloveniji odločilo, da bo deževalo. Imela sem ravno par minut, da sem poslikala predno sem mogla teči nazaj v avto, ker se je močno ulilo. Za outfit sem izbrala ozko črno krilo, ki je narejeno iz fantastičnega materjala saj je zelo elastično. In kaj je najboljše, to da se prilega vsem postavam. Vsaka ženska bi v omari morala imeti ozko krilo in vrtoglave pete. Ker nisem želela izpasti preveč formalno in pisarniško sem resnost razbila z metalik jakno iz omenjene kolekcije. Kolekcija je res polna super kosov in takoj se opazi, da je Heidi posvetila veliko časa in oblikovala kose, ki so različni hkrati pa se odlično ujemajo.

Zdaj pa res upam na lepo in sončno jesen. Slišala sem, da je vreme doma grozno jaz pa se ravno peljem domov iz italjanskega potepa, kjer sem imela sonce in vročino. Seveda se veselim hladnejših dni in pletenin, šalov, puloverjev, zlasti zdaj, ko imam veliko novih stvari iz kolekcije, vendar, a lahko ne dežuje. Komaj čakam, da vam pokažem vse slike iz Italije in še prej od Hvara, sarajeva, vendar vam prvo želim pokazati kaj vse sem naredila z Esmara by Heidi Klum kolekcijo. Upam, da vam je všeč tako kot je meni. In ne pozabite, v ponedeljek nujno v Lidlove prodajalne po svoj kos.

Wearing:

Skirt and Jacket: Esmara by Heidi Klum for Lidl (available from 18th of September in all Lidl stores)

Heels: Zara

You may also like

Leave a Comment