Home KATJA TRAVELS PARIS DAY 4

PARIS DAY 4

27/09/2014
PARIS DAY 4

Fourth and last day here. Wish time wouldn’t go by so fast. We walked all the way up to the Sacre-Coeur, the view is just amazing up here, when you sit on the stairs to rest your legs. 

I have no idea if I ever walked that much as I did in the last few weeks. I Will have a relaxing sunday now for sure.
Those flats, literally saved my life. They are meant to be “folding balerinas” to put them in the bag when you are wearing heels but I ended up wearing them all the time because they are so soft and comfortable. My feet were killing me and my new Converse gave me huge blisters. Ouch. Simple and yet efficient.
I ended up loving Paris even more.

Četrti in zadnji dan tukaj. Želim si, da čas ne bi mineval tako hitro. Sprehodili smo se vso pot do vrha Sacre-Coeur. Razgled je res neverjeten od zgoraj, ko se usedeš na stopnice, da bi odpočil utrujene noge. Mislim da še nikoli v življenju nisem hodila toliko kot v zadnjih nekaj tednih. Zagotovo si bom privoščila sproščujočo nedeljo.
Te balerinke so mi dobesedno rešile življenje. Mišljene so kot “zložljive”, da se jih lahko pospravi v torbico, kadar se imajo obute pete ampak jaz sem jih na koncu nosila ves čas. Zelo so udobne in predvsem mehke. Noge so me preveč bolele in od novih tenisk sem imela polno žuljev. Ouch. Preprosto a učinkovito.
Na koncu počitnic imam Paris še raje kot prej.

Wearing:

Jeans: s’Oliver

Shirt & sweater: Comma

Shoes: Butterfly

Bag: River Island

Sunglasses: Max Mara

Bracelet: Zlatarna Celje

Bunny Bracelet & Charms: Pandora

Mini heart ring: Tiffany

Big heart ring: Zlatarna Celje

Two heart ring: Zlatarna Celje

You may also like

Leave a Comment