Home KATJA TRAVELS PARIS DAY 1

PARIS DAY 1

23/09/2014
PARIS DAY 1

The first half of the day in the city of love. Eating tons of chocolate and walking endless streets with coffe shops and little restaurants that have tables on the sidewalks. Nothing not to love here.

Except my french. Bonjour and that`s it. I chose an easy comfortable outfit for the day. Wanted to feel comfortable and since I came with a plain, this was a good option for both, flying and discovering the city. This is actually my second time here and it is as I remember it, magical. Now off to bed, to collect some energy for tomorrow.

Prva polovica dneva v mestu ljubezni. Tone konzumirane čokolade in sprehajanje po neskončnih ulicah na katerih so najrazličnejše kavarne in restavracije z mizami na pločnikih. Ničesar kar človek tukaj nebi imel rad. Razen moje francoščine. Ustavi se pri bonjour. Za dan sem izbrala preprost in udoben izgled. Želela sem, da bi se počutila udobno tako na potovanju do Pariza z letalom, kot tudi za pohajkovanje po mestu. To je moj drugi obisk mesta in je čisto tako kot mi je ostalo v spominu, čarobno. Zdaj pa v posteljo, nabrati energijo za jutrišnji dan.090 paris day1 katjabymyself

091 paris day1 katjabymyself

092 paris day1 katjabymyself

093 paris day1 katjabymyself

094 paris day1 katjabymyself

095 paris day1 katjabymyself

097 paris day1 katjabymyself

098 paris day1 katjabymyself

  Wearing:

Jeans: s’Oliver

Sweater: Preview

Shoes: Converse

You may also like

Leave a Comment