Home PERSONAL STYLE MIRAMARE CASTLE

MIRAMARE CASTLE

23/06/2019
MIRAMARE CASTLE

Miramare Castle in Trieste, Italy. This beautiful fairy tale castle is maybe 30 minutes tops away from where I live, and 30 minutes it is because you have to drive through the city of Trieste which can be very crowded. And yet, I almost never come here, don´t really know why. But it was a perfect hot summer day for a visit and since it is not that many people here during week day I had perfect chances for people free photos. If you have a chance, pay a visit. You will not be disappointed.

Grad Miramare. Zagotovo ste že slišali za ta čudovit grad in park v neposredni bližini Trsta. Iz Ljubljane malo več kot eno uro vožnje. Iz obale, pol ure. Pa še to zaradi mestne gneče v Trstu skozi katerega se moram peljati, da pridem do tukaj. Res čudovit grad s čudovitim parkom, ki pa ne vem čisto točno zakaj ga ne obiščem pogosteje. Pa še fotogeničen je haha. Navadno med tednom ni ravno pretirane gneče (kar se bo zdaj, poleti seveda spremenilo) in sem imela idelano priložnost za fotografije brez ljudi. Moram ga večkrat obiskati. Pa tudi vi, izlet združite s kavo v Trstu in sladoledom v Portorožu pa bo dan popoln.

Wearing:

Dress: Mango

Shoes: Stradivarius

Sunglasses: Quay

Bag: Zara

You may also like

1 comment

Veronika 11/08/2019 - 12:08

Wow kakšne lepe fotografije. Kakšne nastavitve si imela nastavljene na fotoaparatu in potem v Lightroomu, da so takšne? Moje iz Miramare imajo veliko zelene sivine, ki ne gre stran.
Veronika
https://brunettefromwallstreet.com

Reply

Leave a Comment