Home KATJA TRAVELS LONDON DAY 7

LONDON DAY 7

21/09/2014
LONDON DAY 7

I went to The top of Shard to see an amazing view of London from the top. I went there in the evening while it was still bright outside and waited there for the night to come, so I could see all the lights. Never sleeping city.

It’s nice to see how everything is built to fit into the city as a whole. Streets with the same doorsteps to the buildings same balconies and even the flowers.

I’m writing this from home. I still want to be there, to walk around and doing what i want all day. Hope to see you soon, London.

Šla sem na razgledno točko stolpnice Shard, da bi videla razgled na London. Na vrh sem šla zvečer, ko je bilo še vedno svetlo in tam počakala noč, da so se videle vse luči. Nikoli speče mesto. Lepo je videti, kako je vse zgrajeno in narejeno, da paše v celoto mesta. Ulice z enakimi vhodi v stavbe, enaki balkoni, celo rože.

Tole pišem na domačem naslovu. Želim si, da bi še vedno bila tam, se sprehajala in počela kar bi si zaželela. Upam da se kmalu spet vidiva, London.078 london day7 katjabymyself

079 london day7 katjabymyself

080 london day7 katjabymyself

081 london day7 katjabymyself

082 london day7 katjabymyself

083 london day7 katjabymyself

085 london day7 katjabymyself

086 london day7 katjabymyself

087 london day7 katjabymyself

088 london day7 katjabymyself

077_london_day7_katjabymyself

Wearing:

Pants: Comma

Sweater: Diesel

Shoes: Zara

You may also like

Leave a Comment