Home PERSONAL STYLE LIPICA

LIPICA

14/11/2015
LIPICA

Me and my friend went to visit Lipica last Saturday, it was the first visit for both of us which is kinda a shame since it is only 30 minutes away.

Lipica is famous Slovenian place and it is famous for its horses, Lipizzans. Beautiful white, elegant horses. We couldn’t wish for a better day. A perfect autumn. We enjoyed the walk around the horses stables and the beautiful nature. Slovenia is truly a hidden gem in this world. We just stop to rarely to appreciate it. But me and my friend made a pact that we are going to visit Slovenias hidden gems in our free time.

S prijateljico sva obiskali Lipico prejšnjo soboto in to je bil prvi obisk kobilarne za obe. Po svoje je to že skoraj malo sramotno, saj je Lipica le 30 minut vožnje stran. Lipica je znana v Sloveniji in v svetu zaradi svojih konjev, lipicancev. Čudoviti beli, elegantni konji. Ne bi si mogle želeti lepšega dne. Perfektna jesen. Uživali sva v sprehodu med konji in naravo. Slovenija je v svetu res takšen majhen skriti dragulj. Samo mi, se včasih pozabimo vstaviti, da bi cenili kar naša dežela skriva in ponuja. Ampak, s prijateljico sva sklenili, da bova obiskali vse skrite in lepe predele Slovenije, ko bo le čas to dopuščal.

You may also like

Leave a Comment