Home PERSONAL STYLE #LETSCELEBRATE COZY WAY

#LETSCELEBRATE COZY WAY

03/12/2017
#LETSCELEBRATE COZY WAY

Sometimes nothing  beats a comfortable outfit, flat shoes and a big coat to hide from the cold. December is here and so are the low temparatures, snow and freeezing mornings. I usualy lay  a bunch of things to keep me warm. This time I styled this amazing  teddy bear coat which you saw already in a previous post with a shiny top in a beautiful dark red colour, scarf and some jeans with ankel booties. The town at the time has been decorated in lights and everywhere was a  smell of cooked vine and sweets. It really gets you in a Christmas, festive mood. December is my favourite time of the year. I just love how people seem happier and how everything is so bright and lovable. I took this coat and my »I do not know why I have not worn them yet« booties out for a stroll around the town and for a morning cake. Because everything is alowed in December.

I love how the collection is wearable during the night and also during the day time. You can easly play with endless combinations. No one says that shine is reserved only for long nights out, you just have to combine it right and use the right accessories. You can recreate a simple festive outfit that is more than appropriate for a morning coffee with friends or a glamorous style ready to hit the party.

Collection is coming tomorrow and you simply have to get your hands on some pieces.

Včasih nič ne premaga udobnega outfita, čevljev z ravnim podplatom in ogromnega plašča, ki te skrije pred mrazom. December je tukaj in z njim so tukaj tudi nizke temparature, sneg in zmrznjena jutra. Običajno se v mrzlih dneh oblečem tako, da dam nase več slojev oblačil in se potem tekom dneva slačim, če postane pretoplo. Zopet sem oblekla ljubi medvedek stil plašč, ki ste ga že lahko videli v prejšnji objavi. Pokombinirala sem ga s temno rdečim satenastim topom, šalom in gležnjarji. Ravno, ko sem slikala so okraševali Titov trg v Kopru in zares je vse izgledalo magično. Povsod je dišalo po kuhanem vinu in sveže pečenih piškotih. December je moj ljubši čas v letu. Ljudje izgledajo srečnejši in vse je svetleče. Pograbila sem plašč in čevlje, ki ne vem zakaj jih nisem obula še nikoli prej in se odpravila na sprehod čez mesto in tortico za dobro jutro. Ker decembra je pač dovoljeno vse.

Všeč mi je kako je kolekcija oblikovana, da je lahko super nosljiva tako podnevi kot ponoči. Preprosto se lahko igrate z milijoni različnih kombinacij. Nihče vam ne more reči, da so bleščeče stvari rezervirane le za nočne izhode, le prav jih morate pokombinirati in uporabiti prave modne dodatke. S kolekcijo lahko ustvarite izgled, ki je primeren za jutranjo kavo s prijatelji ali pa glamurozen pojav na zabavi.

Kolekcija prihaja v Lidl poslovalnice jutri in verjemite mi, da nekatere kose preprosto morate imeti.

Wearing:

Coat, Top and Scarf: Esmara bz Heidi Klum (available from 4th of December)
Jeans: s.Oliver
Booties: Replay (Mass Shoes)

You may also like

Leave a Comment