Home PERSONAL STYLE GIRL IN A FLOWER BOOTS

GIRL IN A FLOWER BOOTS

02/03/2015
GIRL IN A FLOWER BOOTS

I got this boots on my latest trip to London in September. They catched my eye in a shopping window when I was walking through Camden.

I guess they are just made for Camden shopping windows. Anyway, they are perfect. Colorful and just childish enough to be perfect for my winter/spring feet. I always combine them with something simple and not to colorful to avoid that potential clown looking outlook. I’m already planning my next outfit of super skinny jeans and those boots. By the way, Are you as anxious about spring as me?

And it just hit me. Skirt from New York, boots from London and sweater and bag from Barcelona.

Škornje sem kupila, ko sem nazadnje obiskala London, septembra. Takoj so v izložbi v predelu Camden ujeli moj pogled, saj izgledajo kot, da bi bili narejeni za tamkajšnje izložbe. Kakorkoli, škornji so perfektni. Barviti in ravno prav otročji, da so kot narejeni zame in za moja zimsko-spomladanska stopala. Vedno jih kombiniram z nečim ne preveč vpadljivim, saj na koncu ne želim izpasti kot klovn. V glavi že razmišljam o naslednji kombinaciji sestavljeni iz super ozkega jeansa in teh škornjev. Ali vi tudi tako nestrpno pričakujete pomlad kakor jaz?

Pravkar me je prešinilo. Krilo iz New Yorka, škornji iz Londona in pulover ter torbica iz Barcelone.

Wearing:

Skirt: Juicy Couture

Sweater: Stradivarius

Bag: Mango

Boots: Dr. Martens

You may also like

Leave a Comment