Home PERSONAL STYLE FIRST CANDLE

FIRST CANDLE

15/09/2015
FIRST CANDLE

I can’t believe it’s already a year since my blog went online. That is right, KatjaByMyself is celebrating it’s first year today.

Every day I try to challenge myself, to give you something special, a little piece of me, a piece of things I love and a piece of my personal style. I’m trying to be better and better and I can already see improvements since my very first blog post. I can still remember how at the beginning of last year my friends tried to convince me how this is something I should do. Honestly I was scared, thinking about me as a blogger. This is something you have to be passionate and honest about, this is something you must love and be dedicated to. What I knew was, I didn’t want to be a one-ride pony. If I did this, I knew I’d put all my passion for fashion and travel into it. I hope it shows. Every day I’m trying to inspire and to show you it is not neccesary to be tall, super skinny or have perfect cheek bones to be fashionable or to put yourself out there. But at the end they convinced me, and here I am. All I know is that now, I’m even more passionate about this and I will do my best to continioue this journey. I’m extremely happy to have you on this crazy road with me.

We shoot those very special shots to me on this beautiful location on a Slovenian seaside, Socerb Castle. What a view! I knew all year long I want balloons involved! I love everything what is remotly childish and still appropriate for me, I love fireworks and roller coasters, I dream about going on Tomorrowland and dance all night with butterfly wings, I want to do Alice in Wonderland photoshoot with bunnies and I want unlimited supply of hats with ears! And so much more.

Čas zares leti. Še kar ne morem verjeti, da je minilo že eno leto odkar je moj blog javen. Tako je, KatjaByMyself danes praznuje prvi rojstni dan. Vsak dan skušam biti boljša, si postavljam izzive, vam nuditi nekaj posebnega, majhen košček mene, košček stvari, ki jih imam rada in košček mojega osebnega stila. Vsak dan skušam biti boljša in boljša in po enem letu že vidim določene rezultate oziroma nek napredek na sebi. Še vedno se spomnim, kako so me prijatelji na začetku lanskega leta prepričevali, da je osebni blog nekaj kar moram storiti. Povedano po pravici, bila sem prestrašena nad mislijo biti blogerka. To je nekaj o čemer moraš biti iskren in strasten. Če sem kaj zagotovo vedela, je bilo to, da ne želim, da bi to bila samo trenutna muha. Če bi se spustila v to, bi v to vložila ves moj trud in veselje ter ljubezen do mode in potovanj. Upam, da se to tudi vidi. Vsak dan skušam bit nekomu inspiracija in pokazati, da ni nujno biti visok, super suh in imeti perfektne ličnice, da bi bil moden oziroma se izpostavil. No, na koncu so me le prepričali in zdaj sem tukaj. zdaj vem, da sem z vsakim dnem še bolj pozitivna in zavezana temu kar počnem, da bom z vsakim dnem poskušala najboljše, da nadaljujem to pot. In ne morem opisati kako vesela sem, da imam vas, skupaj z mano na tej poti.

Meni zelo pomembne in ljube slike smo slikali na čudoviti lokaciji na obali, grad Socerb. Kakšen razgled! Že celo leto sem vedela, da bodo slike slikane za prvo obletnico bloga vsebovale balone. Obožujem vse, kar je otročje a še vedno primerno zame. Obožujem ognjemete in vrtiljake, sanjam, da bom nekega dne obiskala festival Tomorrowland in celo noč plesala s krili metulja na hrbtu, želim si narediti slikanje na temo Alica v čudežni deželi z zajčki okoli in hočem neomejeno zalogo kap z ušesi. In še veliko več.

Wearing:

Dress: Desigual

Shoes: Tosca Blu

You may also like

Leave a Comment