Home PERSONAL STYLE DOCKS

DOCKS

26/11/2014
DOCKS

 I wanted to take photos here for so long now. Me and my friend finally went here yesterday at 7 am! Yes, I said 7 am. We wanted to catch the sunrise and that morning light over the salterns. Beautiful.

Photos came out perfect, thats why I couldnt decide which one to publish and thats why is so many of them.

Completely other story was me, climbing on the docks trying not to fall off in heels. No need to say they were creaking and shaking, they were wet and slippery and I had nowhere to hold myself. Plus I started laughing to every little even if not so funny thing which made everything harder. But I didn’t fall and I survived 🙂 . Can’t wait to do it again.

Že dolgo sem si želela slikati na tem mestu in včeraj sva s prijateljico končno našli čas, da sva ob sedmih zjutraj slikale. Ja, rekla sem ob sedmih zjutraj. Želeli sva ujeti sončni vzhod in jutranjo svetlobo nad solinami. Čudovito. Fotografije so perfektne in ravno zato se nisem mogla odločiti katere objaviti in jih je zato toliko.

Čisto drugačna zgodba sem bila jaz, ko sem plezala po pomolčkih in lovila ravnotežje, da ne bi padla v vodo v petah. Ni potrebe, da vam opišem kako so pomoli razmajani, kako škripajo in se zibajo, da so bili mokri in gladki, obenem pa se nisem imela kje prijeti. Poleg tega pa sem se še začela smejati vsaki najmanjši približno smešni stvari, kar je vse skupaj le še otežilo. Ampak nisem padla in sem preživela 🙂 . Komaj čakam, da ponovimo.

Photos taken by: Iza ( http://ecochic-iza.blogspot.com) 

Wearing:

Sweater: Dorothy Perkins

Skirt: Pennyblack

Tights: Calzedonia

Shoes: Sir Oliver

You may also like

Leave a Comment