Home PERSONAL STYLE CITY TIGHTS

CITY TIGHTS

22/12/2014
CITY TIGHTS

I buy tights way too often. I like Calzedonia ones so much. They are hard to crack. My biggest problem with tights is that I can destroy them in a minute when I get out of the house.

So the deal factor for me is how long can they survive in the outside world. Calzedonia ones are the best so far. Sometimes I buy tights just because I like them and then they wait in my closet for months sometimes to feel like to wear them. Something simmilar happened to this grey city tights I got last year. But I love them more and more every time i wear them.

Nogavice kupujem čisto prepogosto. Še zlasti rada imam tiste od Calzedonie. Težko jih je strgati. Moj največji problem je, da lahko nogavice uničim v minuti ko stopim iz hiše. Tako je moj odločitveni faktor pri nakupovanju nogavic to, koliko časa bodo potrebovale, da se strgajo in do sedaj sem najbolj zadovoljna s Calzedonio. Včasih nogavice kupim samo zato, ker so mi všeč in potem se zgodi tudi, da po več mesecev stojijo v omari, dokler se ne počutim, da bi jih oblekla. Nekaj podobnega se je zgodilo s temi sivimi mestnimi nogavicami, ki sem jih kupila lansko leto. Ampak bolj in bolj so mi všeč s vsakim ponovnim nošenjem.

 Wearing:

Knit dress: QS by s.Oliver

Tights: Calzedonia

Shoes: Bagatt

You may also like

Leave a Comment