Home PERSONAL STYLE CASUAL STYLE AT HOME

CASUAL STYLE AT HOME

20/04/2020
CASUAL STYLE AT HOME

For weeks now I’ve been living in my sweatpants, leggings or some sort of comfy pants and simple shirts. I do admit that I miss being dressed up, with lipstick and maybe heels now or than but if feels so free to be wandering around my house and hometown in simple clothes, hair in a bun and make up free. There come times lately when I like to put some make up on, see if the jeans still fit and do my hair just to feel a bit more appropriate and somehow being dressed up gives some sort of satisfaction, some sort of new energy for all the work, a push to get it done. However, that day I felt like taking photos in my leggings and oversized sweater.

So how to style home wear to feel like you can still rock the world? There’s really not much of a work to look good in homewear. It has to be the right size and you have to like the pieces. Leggings will always look good with oversized sweaters. Baggy pants will look good with something tighter. Or even oversized on oversized can look good if you can rock it. Nowadays you can find whole sections in online shops dedicated to home clothes. Comfy track suits, adorable sweaters, oversized sweatpants, the softest sets and so on. From cheapest labels to the more expensive ones. Selection is unlimited, also most of the online stores offer different discounts and free shipping even. So if you don’t own a cute set in which you would feel good about being at home, perhaps now is the time to maybe order some. I’ve been scrolling through asos the other day and they have just too many amazing beautiful things. It is even the time when we workout from home more, or at least we try to. I personally love H&M sport selection because as much as I love Nike, Reebook and others and love buying their pieces, I tend to not spend as much on workout clothes, since I love working out outside and I quickly destroy pieces. You know the feeling when your body gets tired and you just don’t care anymore where you sit down. The selection is truly vast. To me a home outfit or a cute workingout outfit makes a huge difference to a day. No one can say that home pieces are unfashionable or ugly, there is always something to like and love. From materials to the cut. We should feel good in what we are wearing even if it is just for inside of our home.

SLO

Že tedne hodim oblečena samo v trenirko, pajkice, neke druge udobne hlače in mehke majice ter puloverje. Saj priznam, da občasno že zelo pogrešam svoja normalna oblačila, imeti kdaj pa kdaj obute pete, nositi šminko, ampak ima pa tole kljub vsemu nek čar. Hoditi okoli v trenirki, se sprehajati v trenirki s figo na glavi in neobremenjenostjo kaj obleči (ženske imamo vedno ta problem, ne glede na to kako polna je omara). Pa kljub temu, pride dan, ko se mi preprosto zaljubi se obleči v kavbojke, se naličiti in nekaj narediti s svojimi lasmi. Nekaj drugega kakor čop in figo. Ne vem, ampak nekako dobim nov zagon in energijo za kaj narediti, kot da bi možgani izklopili karanteno haha. Pa vendar sem se odločila poslikati moj outfit, ki je bil ta dan sestavljen iz pajkic in prevelikega puloverja. Uniforma te dni.

Toda kako se obleči za doma, da bi še vedno izgledali dobro? Predvsem s tem ni kaj pride veliko dela kako dobro izgledati v oblačilih za doma. Vse kar morate narediti je, da nosite stvari v pravih številkah, se pravi, da so vam prav in pa kosi vam morajo biti všeč. Pajkice bodo vedno super izgledale v kombinaciji s prevelikim puloverjem, prevelike hlače bodo izgledale super s čim oprijetim. Lahko pa nosite tudi preveliko s prevelikim če je to nekaj kar si želite. Trenutno veliko spletnih prodajaln ponuja kar bližnjice do kategorij z udobnimi oblačili, športnimi oblačili, trenirkami. Ponujajo tudi različne popuste in brezplačno poštnino tako, da če že nekaj časa razmišljate, da bi si privoščili nekaj udobnega in hkrati lepega je morda trenutno pravi čas. Zdaj je tudi čas, ko veliko več telovadimo, ali pa vsaj skušamo telovaditi doma. Sama sem vedno navdušena nad H&M športno izbiro. Nike, Reebook in ostale znamke, ki so malce višjega cenovnega razreda so mi noro všeč, in z veseljem kupim kakšen kos, pa vendar sama telovadim zunaj in potem stvari prehitro uničim, in mi je preprosto škoda drago plačevati takšne stvari. Saj veste tisto, ko je telo že utrujeno in se naenkrat ne sekiraš več ali imaš rit v celoti na blazini ali si že na betonu. Izbira kosov je trenutno res ogromna. In meni luškana kombinacija oblačil za doma naredi celo razliko v tem kako se počutim. Prav tako simpatičen outfit za telovadbo. V lepih pajkicah je lažje telovaditi haha. Na koncu dneva je pomembno to, da se v kosih dobro počutite, da so vam všeč in prav nikjer ne piše, da takšni kosi za doma ne bi mogli biti modni.

You may also like

Leave a Comment