Home PERSONAL STYLE BLUE BOOTS

BLUE BOOTS

13/12/2015
BLUE BOOTS

I was eying those boots back on Sicily this summer. It kinda didn’t feel right to buy them when outside was still summer.

But the moment I saw them here, couple of months ago, I got them. They go with everything, even if I wore them for the first time here, with this dress. I took those shots with my pretty make up Kata did for me for my giveaway (which ended and congratulations to Maša who won MAC lipstick). But I’m sure that me and those boots will have long and loyal future together.

V te škornje sem se zagledala že poleti na Siciliji, vendar se zaradi poletja zunaj nisem prepričala v nakup. Ko pa sem jih kakšna dva meseca nazaj videla tukaj, so seveda morali z mano. Tako preprosti so za kombiniranje in grejo super s čimerkoli, čeprav sem jih tukaj nosila prvič v kombinaciji z obleko. Slike so nastale na isti dan, kot mi je Kata naredila ta super make up za moj giveaway (ki se je že končal in čestitke Maši, ki je zmagala in prejela MAC šminko). Sem pa prepričana, da škornje in mene čaka dolga in zvesta prihodnost.1704_blueboots_katjabymyself

1705_blueboots_katjabymyself

1706_blueboots_katjabymyself

1707_blueboots_katjabymyself

1709_blueboots_katjabymyself

1710_blueboots_katjabymyself

1711_blueboots_katjabymyself

1712_blueboots_katjabymyself

1713_blueboots_katjabymyself

1714_blueboots_katjabymyself

Make up by Katerina Grego (Kata)

Wearing:

Dress: Stradivarius

Boots: Zara

Bracelets: Zlatarna Celje

You may also like

Leave a Comment