Home PERSONAL STYLE BIRTHDAY GIRL

BIRTHDAY GIRL

15/05/2018
BIRTHDAY GIRL

And just like that I woke up one year older, 29 years old exactly. I don’t care how old I am, it is just a number. I will probably be forever obsessing over balloons, fireworks, ice cream and carousels. Some things never change! And that is probably why you will always see me with balloons or flowers on such days. it was pretty fun walking around lake Bled with bunch of colourful balloons laughing. Did I mention it was 7 am? Chinese tourists were looking me pretty strange, like what is wrong with this one?

And now I am one year older. Nothing special planned nothing special promised to myself. I just want to continue to inspire, to cherish, to have fun, to love, to laugh and to never take things to hard or be to hard on myself. As older I get I realise that not all things are important and that is ok to say no, to put yourself first and to just do what makes you happy no matter what others say or think. People who love you will love you anyway and that is what really counts.

Happy birthday to me! 

In tako sem se zbudila eno leto starejša, 29. Sama se nikoli nisem obremenjevala s številkami, so samo številke. Sama bom verjetno vedno malce obsedena z baloni, ognjemeti in vrtiljaki ter sladoledom, ne glede na starost ali primernost, ki jo narekuje družba. Verjetno bom tudi za to na takšen poseben dan vedno skakala okoli z baloni ali rožami. Bilo je kar precej zabavno se sprehajati po Bledu s šopom balonov, se smejati, pa čeprav je bila ura sedem zjutraj in so kitajski turisti verjetno razmišljali kaj za vraga je narobe z mano.

Eno leto starejša. Nič posebnega nimam splaniranega in ničesar posebnega si nisem obljubila. Rada bi le nadaljevala kar počnem, kar imam rada, se smejala, imela rada in se zabavala. Nikoli vzela stvari preveč na težko in skušala biti ne preveč stroga sama do sebe. Starejša kot sem bolj mi je jasno, da je prav kdaj reči ne, sebe postaviti na prvo meso in početi, kar si želiš, kar sanjaš ne glede na okolico. Ljudje, ki te imajo radi te bodo vedno imeli radi in to šteje.

Vse najboljše meni! 

Photo: Urban Meglic

 

Wearing:

Shirt: Zara

Skirt: Stradivarius

Shoes: What For

You may also like

Leave a Comment